preguntes freqüents

Quin tipus de pagaments accepteu?

Al web de Shirtbcn podeu pagar mitjançant: Mastercard, Visa, Visa Debit i PayPal.

Els pagaments es realitzen a través de la passarel·la de pagament Paypal amb protocol de seguretat web https.

Quan triga a enviar-se el producte?

Les comandes s’envien amb un plaç màxim de 24h (de dies feiners) a partir del moment de realitzar la comanda. Un cop enviat el paquet arriba en 24h a l’adreça de destinació. (A partir del moment en que s’efectua la comanda en un màxim de 48h. rebreu el paquet a l’adreça indicada).

Quan triga a arribar la comanda un cop enviada?

Un cop enviada la comanda rebreu el paquet en un plaç màxim de 24h. (feiners).

Com puc saber l'estat de la meva comanda?

Cada canvi d’estat de la comanda es notificarà via email i al moment d’enviar-se via MRW us enviarem el núm de seguiment. De totes maneres podreu consultar en tot moment l’estat de les vostres comandes, adreça d’enviament, etc. al vostre compte

Si m'equivoco de talla o de model puc canviar el producte?

Si no encertes la talla o no t’agrada el model escollit pots canviar-lo en un plaç de 20 dies. Ens pots fer arribar el producte a canviar juntament amb l’albarà d’entrega a l’adreça de la nostra botiga. Un cop rebut us farem arribar la talla correcta o el model indicat.

Si ho preferiu també podeu venir personalment a la botiga per realitzar el canvi. (En aquest cas es recomana fer l’encàrrec previ de la talla o model a canviar per assegurar la disponibilitat).

Puc recollir la meva comanda a la vostra botiga?

Si preferiu recollir la comanda a la botiga i no pagar despeses d’enviament ho podeu seleccionar al moment del pagament.

Menú